WhatsApp
Yükleniyor...

QR Menü Scripti

Yazılarımız ve Makalelerimiz.

Anasayfa Kurumsal Blog QR Menü Scripti
31 Aralık 2022, 01:31 0 Yorum 746 Okuma

Güvenilir ve güvenli bir web barındırma hizmeti sağlayıcısı mı arıyorsunuz? webmios.com'dan başka bir yere bakmayın! Bu web sitesi, sınırsız disk alanı ve veri aktarımı, ücretsiz e-posta hesapları ve daha fazlası gibi diğer standart barındırma özelliklerinin yanı sıra PHP Hazır Web Sitesi hizmetleri sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Etkileyici %99,9 çalışma süresi ve 7/24 müşteri desteği ile webmios.com, tüm web sitenizin ihtiyaçlarının hızlı ve verimli bir şekilde karşılanmasını sağlar.

PHP Hazır Web Site

Webmios.com, kullanıcılara kendi profesyonel görünümlü web sitelerini oluşturmaları için hızlı ve kolay bir yol sağlayan yenilikçi bir web sitesidir. Bu PHP hazır web sitesi paketi, çok çeşitli özellikler ve avantajlar sunarak onu hem küçük işletmeler hem de kişisel web siteleri için ideal bir çözüm haline getirir. Düzinelerce özelleştirilebilir şablondan sınırsız depolamaya kadar webmios.com, kendi web sitenize hızlı ve kolay bir şekilde başlamak için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir.

Kullanıcı dostu platform, herhangi bir teknik bilgiye veya kodlama deneyimine ihtiyaç duymadan hayalinizdeki web sitesini oluşturmanıza olanak tanır. Script Satın Al , Hizmete kaydolduğunuzda, sezgisel sürükle ve bırak arayüzü kullanılarak dakikalar içinde özelleştirilebilen, profesyonelce tasarlanmış yüzlerce temaya erişebilirsiniz. Ayrıca platform, SEO optimizasyonu, analitik izleme, sosyal medya entegrasyonu, ödeme ağ geçitleri ve daha fazlası gibi gelişmiş özellikleri içerir - tümü uygun bir fiyat noktasında! Mesela en kaliteli qr menü scriptlerine göz atmak isterseniz : qr menü scripti satın al , linkimiz üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

 

QR Menü Scripti

 

QR Menü Scripti , müşterilerinize menü seçeneklerini görüntülemeleri için hızlı ve kolay bir yol sunmak isteyen işletmeler için mükemmel bir çözümdür. Bu script , örneğin restoran sahiplerinin tüm menü öğelerini, müşterilerin ekrandaki QR kodunu tarayarak herhangi bir akıllı telefon cihazıyla kolayca erişebildiği çevrimiçi bir veritabanında saklamasına olanak tanır. Bu kapsamlı sistemle, müşterilerin artık menüler için beklemesi veya teklif sayfalarını karıştırması gerekmiyor; restorana her zamankinden daha hızlı girip çıkabiliyorlar.

webmios.com'daki PHP QR Menü Scripti kullanımı kolaydır ve çok sayıda özelleştirme seçeneği sunar, böylece işletme sahipleri bunu kendi benzersiz ihtiyaç ve tercihlerine göre uyarlayabilir. QR Menü , Scripti profesyonel olarak web siteleriniz için hazırlandı . Webmios ekibi olarak sizlerin 7/24 kaliteli hizmet alabilmeniz için , var yok demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

Online menü sitesi satın al

 

Online menü sitesi satın al , Örneğin Restoranınızın çevrimiçi menüsünü oluşturmak ve yönetmek için basit, kullanıcı dostu bir çözüm arıyorsanız, webmios.com sizin için mükemmel bir seçenektir. Bu web sitesi, kullanıcıların sıfırdan veya önceden ayarlanmış bir şablon kullanarak kendi özel menülerini oluşturmalarına olanak tanıyan kapsamlı bir platform sağlar. Online menu scripti Düzenleme işlemi inanılmaz derecede basittir ve gerekli tüm özelliklere sadece birkaç tıklama ile kolayca erişilebilir. Webmios, sezgisel sipariş takip sistemi aracılığıyla müşteri siparişlerini takip etmeyi de kolaylaştırır.

 

Qr menü scripti satın al , Web sitesi, menüdeki öğeler için resim ve video ekleme, fiyatları zaman dilimlerine göre özelleştirme, indirim kodları ve sadakat programları oluşturma, PayPal veya Stripe gibi birden çok ödeme ağ geçidi aracılığıyla ödeme alma, gönderme gibi bir dizi yararlı özellikle birlikte gelir. Siparişler verildiğinde otomatik bildirimlerin yanı sıra talep üzerine makbuzları yazdırın. Sizler de Qr menü sitesi ücretsiz olarak sahip olmak isterseniz webmios olarak sizlere hizmet vermekten keyif duyarız.

 

Okuyucu Yorumları

0 Yorum